25 år i bransjen

Med lang fartstid i bransjen, og 29 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere en mengde el-installasjoner av ulik karakter – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i nybygg og store rehabiliteringsprosjekter til mindre serviceoppdrag og private installasjoner fra Moss til Asker.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå våre lokale kunders behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Våre hyggelige medarbeidere har velutstyrte servicebiler og står klare til å rykke ut til deg på kort varsel.

 

Vi setter folka våre først

Elektroidé AS ble stiftet i 1998 av to lokale elektrikere, Olaf M. Grinrød og Benn Valsø. Siden den gang har vi vokst oss til en stabil aktør og arbeidsplass, med 26 ansatte. Vi setter trivsel og god arbeidsmoral i høysetet, noe som bekreftes ved at flere av våre ansatte har vært i bedriften i mer enn 10 år.

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Ledige stillinger finner du her.

Vi tar også varmt imot lærlinger. Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.

 

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.