Det er flere grunner til å sikre hjemmet mot brann og elektriske feil, det være seg mennesker eller materielle gjenstander.

Trygghet i hjemmet

Å være trygg i eget hjem er viktig. Enda viktigere er det kanskje å føle trygghet for husdyr og familiemedlemmer som er hjemme når man selv ikke er hjemme.

Brannsikring av hjemmet er en av de beste investeringene man kan gjøre i hjemmet. Brannsikring er ikke bare brannvarsler og komfyrvakt, men det er også det å sørge for at elektriske installasjoner utføres etter lovpålagte retningslinjer, at sikringsskapet er dimensjonert til boligens og husstandens strømbruk.

 

Hvorfor er komfyrvakt viktig?

Komfyren er den største brannkilden i boliger, og med en komfyrvakt i hjemmet reduserer du risikoen for brann betydelig.

En komfyrvakt hindrer tørrkoking og brann ved at den kutter strømmen før temperaturen blir for høy, og dette vil kunne gi deg en ekstra trygghet.

Vi leverer brannvarslingsprodukter, sikringsskap, jordfeilbrytere og tjenester som reduserer brannfaren i hjemmet eller fritidsboligen din.

Ønsker du hjelp med brannsikkerhet i hjemmet?

Vi hjelper deg gjerne med planlegging og installasjon av brannvarslere, komfyrvakt og annet for å sikre hjemmet mot brann.